LHMS: Kariéra

Kariéra

Přijďte se k nám rozsvítit!

Neoslovila vás žádná z nabízených pozic? Nevadí. I tak nám můžete poslat své CV. Budeme-li hledat někoho na pozici, na kterou splňujete profesní požadavky, rádi se vám ozveme.

Povinné položky formuláře jsou označeny hvězdičkou *

* Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude LHMS spol. s r. o., jakožto správce, zpracovávat Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Zobrazit více

Odpovědí na tento inzerát poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte příslušná práva: (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo (iv) na omezení zpracování osobních údajů ve zvláštních případech (v) na přenositelnost údajů a (vi) vznést námitku, po níž zpracování Vašich osobních údajů bude ukončeno, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování.

Souhlasím, aby mi z firmy LHMS dali vědět, pokud pro mě budou mít i jinou vhodnou pozici. Více informací

Chci zvýšit své šance na uplatnění v budoucnu, a proto souhlasím, aby společnost LHMS spol. s r. o., IČO: 27237311, Thámova 13, 186 00 Praha 8- Karlín nad rámec výběrového řízení na uvedenou pracovní pozici dále zpracovávala mé osobní údaje pro účely evidování mé osoby a nabídky obdobných pracovních příležitostí. Souhlas uděluji na dobu 3 roky, lze jej kdykoliv odvolat. Osobní údaje budou zpřístupněny pouze oprávněným zaměstnancům společnosti, a to pouze v míře nezbytné pro účely zpracování.

Na jaké benefity
se můžete těšit?